20.7 C
Staphorst
dinsdag 6 juni 2023
No menu items!
HomeVideo'sTerrein van vader opgesloten gezin Ruinerwold in Staphorst afgezet

Terrein van vader opgesloten gezin Ruinerwold in Staphorst afgezet

Staphorst – Een terrein eigendom van de aangehouden Gerrit Jan van D. aan de rand van de zwarte Dennen een bosgebied tussen Staphorst en Punthorst is door de politie met linten afgezet.

Het is nog onbekend of hier ook onderzoek zal gaan plaatsvinden maar de politie wil niemand meer op dit terrein dat toebehoord aan de vader Gerrit Jan van D. van het gezin dat in de boerderij in Ruinerwold werd aangetroffen hebben. Het vervallen landgoed.liggend in het bosgebied de zwarte Dennen, zoals omstanders het noemen is al jaren niet meer bezocht door de familie en heeft een vervallen maar vooral natuurlijk karakter gekregen. Het terrein zou elf jaar geleden door de vader zijn aangekocht.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair