20.7 C
Staphorst
dinsdag 6 juni 2023
No menu items!
HomeVideo'sTwee doden en twee gewonden na ongeval op de Achthoevenweg

Twee doden en twee gewonden na ongeval op de Achthoevenweg

STAPHORST – Op de Achthoevenweg is zaterdagochtend een auto tegen een boom gebotst. Hierbij zijn twee doden en twee gewonden gevallen. In auto zaten vier personen. De brandweer heeft de inzittenden uit de auto bevrijdt. Bij de hulpverlening waren meerdere ambulances en het mobiel medisch team betrokken. De oorzaak van het ongeval werd ter plaatse door de verkeersanalyse groep van de politie onderzocht.

De overleden slachtoffers zijn de bestuurder van 19 en een passagier van 17 jaar. Twee jongens van 16 en 17 jaar raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Alle betrokkenen zijn woonachtig in Staphorst.

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisment -

Meest Populair