23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenCursus Line Dance

Cursus Line Dance

STAPHORST – De woensdagavondgroep Line Dance heeft in de eerste helft van 2022 ook weer succesvol gedraaid. Er is nog steeds ruimte en behoefte om op de dinsdagochtend ook te gaan dansen.

Naast de woensdagavond, vanaf 31 augustus, is er nu ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de dinsdagochtend. Leeftijd en ervaring spelen geen rol; of je nu 24 of 65+ bent, iedereen uit de gemeente Staphorst is van harte welkom. Er kunnen eerst twee proeflessen worden gedaan. Andere belangstellenden uit de regio mogen ook komen. Een leuke en actieve bezigheid in de herfst- en winterperiode voor jezelf, vrienden, buurman, buurvrouw of familielid.

De lessen worden gegeven door Ellen Mulder, een ervaren docent van Durango Line en Show Dancers in Darp.

Bij voldoende aanmeldingen zal de dinsdagochtendgroep van 30 augustus start gaan. De kosten bedragen € 60,00 per persoon per kwartaal, 12 lessen in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1. Aanmelden kan via [email protected] of 0522 – 465143 en via www.sws-staphorst.nl.

- Advertisment -

Meest Populair