23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsKoninklijke Onderscheiding erelid Gert van Tol

Koninklijke Onderscheiding erelid Gert van Tol

STAPHORST – Tijdens de jaarlijkse lintjesregen is Gert van Tol benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij werd ’s ochtends samen met zijn vrouw door hun kinderen thuis opgehaald voor een verrassing. In het gemeentehuis werd het erelid van Loopgroep AG ’85 het lintje opgespeld door burgemeester Jan ten Kate.¬†

Rouvener Gert van Tol ontving de versierselen voor ruim 35 jaar vrijwilligerswerk op tal van gebieden. Behalve oprichter van Loopgroep AG ’85 was hij daar in de beginjaren ook trainer en schreef hij het clubblad. Daarnaast was hij diaken, ouderling, scriba, websitebeheerder en eindredacteur van de nieuwsbrief van de Hervormde Gemeente Rouveen-Staphorst. Voor de Protestante Kerk in Nederland hield hij zich bezig met de toelating tot het predikantsambt. Ook was hij meer dan twintig jaar betrokken bij de stichting Vrienden Christelijk Onderwijs Schotland.

- Advertisment -

Meest Populair