22 C
Staphorst
dinsdag 6 juni 2023
No menu items!
HomeGeen categorieDichtmiddag in de week van de poëzie op VechtdalLeeft TV

Dichtmiddag in de week van de poëzie op VechtdalLeeft TV

VECHTDAL – Donderdag 28 januari begint de week van de poëzie in Nederland en Vlaams België.

Traditiegetrouw verzorgt de stadsdichter van Ommen, Viviane Rose, jaarlijks een dichtmiddag in de Herberg in Ommen. Deze traditie wordt dit jaar onderbroken vanwege de maatregelen rondom de heersende pandemie.

Viviane Rose, Hans van Lingen van de Herberg en VechtdalLeeft TV zorgen daarom voor een dichtmiddag die gewoon thuis vanuit de stoel kan worden bekeken. Vanaf 28 januari is de dichtmiddag in zijn geheel te zien op VechtdalLeeft TV. Op elk oneven uur komen de gevarieerde gedichten van een viertal dichters uit de regio voorbij. Deze uitzending zal in ieder geval tot en met 31 januari herhaald worden. Nieuwsgierig geworden naar de boeiende en afwisselende gedichten of weten hoe het staat met de dichtkunst in het Vechtdal, kijk dan vanaf 28 januari naar VechtdalLeeft TV.

VechtdalLeeft TV is te ontvangen via Ziggo kanaal 43, Solcon 809, KPN en Telfort 1413,  Caiway glasvezel kanaal 67 en plinq kanaal 13. Ook via www.vechtdalleeft.nl en onze social media @vechtdalleeft kan er gekeken worden naar deze boeiende reportage.

- Advertisment -

Meest Populair