21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsVrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Op zaterdag 18 januari aanstaande organiseert de WTC Staphorst-Rouveen voor de 10e keer hun jaarlijkse B+B Veldtoertocht 2020 Een geweldig evenement waar de gemeente Staphorst trots op mag zijn en vorig jaar kon rekenen op meer dan 700 deelnemers.

{loadmoduleid 137}

Een evenement als deze kan niet zonder de inzet van veel vrijwilligers (meer dan 100), uiteraard hebben veel van onze leden hun hulp toegezegd, maar kunnen we nog hulp gebruiken voor de volgende zaken om de puntje op de i te kunnen zetten:

  • verkeersregelaars
  • verzorging bij de pauze locatie
  • bemanning bewaakte fietsenstalling
  • koffie ploeg /rondbrengen naar vrijwilligers lang de route

Deze zaterdag is WTC Staphorst-Rouveen jouw hulp nodig tussen 8:30 uur en 15:00 en uiteraard is het mogelijk om rekening te houden met je wensen en tijden.

Ben jij maatschappelijk betrokken bij het verenigingsleven en vindt je het leuk om een steentje bij te dragen aan een geweldig evenement dan zoekt WTC Staphorst-Rouveen jou.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar [email protected] en laat je contactgegevens achter. WTC Staphorst-Rouveen neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag direct aanmelden ook.

- Advertisment -

Meest Populair