20.7 C
Staphorst
dinsdag 6 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsWorkshop herinneringsbox

Workshop herinneringsbox

Op de vaste crea-middag van SWS zal er op donderdag 9 en 23 januari gewerkt worden aan het maken van een herinneringsbox. Renske Huisman leidt deze workshop. Met kopieën van ansichtkaarten wordt er door middel van decoupage een schoenendoos gedecoreerd.
Deelnemers mogen zelf ook afbeeldingen, kopieën meenemen. 

{loadmoduleid 137}

Wat anders is dan voorheen is dat er 2 middagen gewerkt wordt aan een creatie tijdens de workshop. Stichting Welzijn organiseert deze activiteit voor 24-plus en ouder.

De middag begint om 14:00 uur in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1.

De kosten bedragen slechts € 5,00 of 2 SWS-strippen per persoon per keer. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden is noodzakelijk en kan t/m 7 januari via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  [email protected]

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisment -

Meest Populair