23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeSportSibrand Hassing en Hans Righolt winnen bestuurderstoernooi in Apeldoorn

Sibrand Hassing en Hans Righolt winnen bestuurderstoernooi in Apeldoorn

Op vrijdagavond 6 december 2019 werd in Apeldoorn bij TTV De Brug het jaarlijks terugkerende invitatie toernooi voor tafeltennis verenigingsbestuurders gehouden. Twee duo’s van de tafeltennisvereniging Staphorst hadden zich voor dit toernooi ingeschreven, Anita Krale met Albert Kuiper en Sibrand Hassing met Hans Righolt.

Voor het toernooi werd door 12 teams/duo’s meegedaan.

{loadmoduleid 137}

De wedstrijden tegen een ander team bestond uit 2 enkelspelen en 1 dubbelspel.

Een toegift systeem zorgde ervoor dat het klasse verschil van de deelnemers werd opgeheven.

In drie poules waren alle duo’s ingedeeld, de beste duo’s en één best geklasseerde tweede plaats in de poule gingen door naar de volgende ronde. Daarin kwamen Anita en Albert met een tweede plaats één puntje tekort. Sibrand en Hans gingen als eerste in de poule wel door naar de volgende ronde. In de halve finale werden zij winnaar van het duo van TTV De Lieverdjes. In de finale moesten zij het opnemen tegen een team van De Brug, t.w. Willem Aalders en Jan Buizer. Sibrand en Hans wonnen met glans.

- Advertisment -

Meest Populair