23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeSportDe Prestaties van TTV Staphorst van deze week

De Prestaties van TTV Staphorst van deze week

Het einde van de najaarscompetitie nadert, nog twee wedstrijden te gaan:

Het 1ste Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond uit tegen het 3de team van NTC Leogang uit Nunspeet. Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Hans Righolt werden deze avond op de proef gesteld, het was erop of er onder. Albert liep twee kostbare punten mis door zich in twee partijen onnodig de kaas van het brood te laten eten, hij scoorde helaas maar één punt. Sibrand kreeg de punten ook niet cadeau en was goed voor twee winstpunten. Hans scoorde met enig gemak alle drie punten, Eindstand 3-6 voor Staphorst 1.

Het 2de Staphorster senioren tafeltennisteam speelde maandagavond uit tegen het 6de team van Zwartsluis. Bert Mulder, Nico Drost en Gerard de Boer kwamen goed voor de dag. Bert moest één puntje prijsgeven, maar won uiteindelijk twee punten in het enkel. Gerard, die steeds beter gaat spelen was tevreden met weer één winstpunt. Nico was weer goed voor drie winstpunten. Eindstand 3-6 voor Staphorst 2.

{loadmoduleid 137}

Het 1ste Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag thuis tegen het 1ste team van Wijhe. Hermen van Arnhem, Lucas Diepenbroek en Roderick van Arnhem begonnen vol goede moed aan deze wedstrijd, want ze hadden t.a.v. de vorige ontmoeting wel iets recht te zetten. Het was adembenemend spannend. Hermen en Roderick lieten er geen twijfel over bestaan, zij wonnen elk drie enkelpartijen. Lucas moest ook flink aan de bak, hij veroverde één winstpunt. Ook in het dubbel was Staphorst spekkoper. Eindstand 8-2 voor Staphorst 1

Het 2de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdag thuis tegen het 4de team van De Veluwe uit Apeldoorn. Robert Compagner, Henrico Slager en invaller Mark Mussche als vervanger van Job Diepenbroek hebben zich goed staande gehouden in deze ontmoeting. Zowel Robert, Henrico als Mark wonnen elk twee winstpunten. Ook in het dubbel bleken Robert en Henrico de sterkste. Eindstand 7-3 voor Staphorst 2.

Voor het 3de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman was thuis Kampenion 3 uit Kampen hun tegenstander. Mark Mussche, Jaron Mussche en Hermen Talen kregen de punten niet cadeau. Mark zat net als bij het invallen bij team 2 goed in zijn vel en won alle enkelpartijen. Jaron liep één puntje mis en moest zich tevreden stellen met twee winstpunten. Hermen deed zijn uiterste best, maar wist helaas geen punten in de wacht te slepen. Jaron en Hermen wisten het dubbel niet te winnen. Endstand 5-5.

Het 4de Staphorster jeugdteam speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 1ste team van Emmeloord, de koploper in de poule. Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale zagen hun inspanningen beloond. Na de eerste twee verliespartijen door Jonathan en Bert Jan, was het Jennieke die het eerste punt in het enkel veroverde. Hierna konden Bert Jan en Jonathan niet achterblijven en was het na zes partijen gelijke stand, 3-3. Bert Jan wist uiteindelijk twee punten en Jonathan en Jennieke elk één punt in de wacht te slepen. Vierde man Edward Kruidhof, die alleen het dubbel speelde ging met Jennieke helaas onderuit. Eindstand 4-6 voor Emmeloord 1.

- Advertisment -

Meest Populair