6.7 C
Staphorst
dinsdag 29 november 2022
No menu items!
HomeZakelijkPiet van Lente gestart als onafhankelijk hypotheekadviseur

Piet van Lente gestart als onafhankelijk hypotheekadviseur

Sinds 1 oktober is van Lente hypotheken gestart in regio Staphorst. Met zijn eigen onderneming adviseert, begeleidt en bemiddelt Piet van Lente als onafhankelijk en erkend hypotheek- en financieel adviseur in het verkrijgen van een passende geldlening.

Waarom Van Lente voor het ondernemerschap gekozen heeft? Volgens Piet was er in Staphorst en omstreken vraag naar een partij die zonder enige belangenverstrengeling adviseert op financieel vlak. ‘Juist dat onafhankelijke aspect is zo belangrijk. Ik werk geheel zelfstandig en er is geen sprake van belangenverstrengeling met banken, geldverstrekkers en winkelketens/franchises.’

{loadmoduleid 137}

Maatwerk

Wel werkt Van Lente samen met bijna 30 grote banken en geldverstrekkers, zodat er altijd een bank is met voorwaarden die het best bij de situatie van de klant past. ‘Want een hypotheek is altijd maatwerk’, zegt Piet. ‘Een bank gaat zich niet aanpassen naar de voorwaarden van een klant. Daarom kijken wij naar de situatie en wensen van de klant en welke bank welke voorwaarden heeft, die daar het best bij passen.’

Persoonlijk

Waar je op internet qua informatievoorziening en zelf-rekentools vaak alleen terecht kunt voor standaardsituaties, wordt tijdens een persoonlijk gesprek rekening gehouden met bijzonderheden en uitzonderingen. Bovendien geven rekentools vaak een indicatie, terwijl in de praktijk meer zaken een rol kunnen spelen die van invloed kunnen zijn op een maximaal te lenen bedrag. (Hypotheek)rentes met elkaar vergelijken kan iedereen, maar welke hypotheekvoorwaarden krijg je dan? Is de goedkoopste de beste of snijdt u uzelf daarmee in de vingers? ‘Samen naar de mogelijkheden kijken, loont.’

Diensten

Bij Van Lente hypotheken kan men niet alleen terecht voor nieuw af te sluiten hypotheken, maar ook voor wijzigingen, hypotheeklasten vanaf pensioendatum, vermogensbeheer, spaar- en verzekeringspolissen van een hypotheek en overig financieel advies. Van hypotheekgesprek tot aan het ondertekenen van de hypotheekakte bij de notaris, Van Lente hypotheken zorgt voor financiële zekerheid!

Van Lente hypotheken is gevestigd aan de Wethouder Ohmannstraat 6 in Staphorst. Meer informatie is te vinden via www.vanlentehypotheken.nl.

- Advertisment -

Meest Populair