22 C
Staphorst
dinsdag 6 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsSportkampioenen gezocht!

Sportkampioenen gezocht!

De gemeente Staphorst en Sport & Business Staphorst doen een oproep aan onze sportkampioenen: bent u in 2020 1e geworden op een NK, EK of WK? Dan zetten wij u en uw sportprestaties graag in de schijnwerpers! Aanmelden kan tot uiterlijk 28 januari door een mail te sturen naar [email protected]. U kunt ook een ander aanmelden.

Huldiging

De afgelopen jaren heeft de gemeente sporters die een NK, EK of WK titel hebben behaald in het zonnetje gezet. Dit jaar huldigt wethouder Mussche samen met Sport & Business de sporters die in 2020 een titel behaald hebben. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse sportersavond van Sport & Business op woensdag 10 februari 2021.

Passie voor sport

Net als elk jaar wordt de sportersavond een boeiende en inspirerende avond, gevuld met interviews en verhalen van mensen met een passie voor sport. Als uitvloeisel van het beweeg- en sportakkoord is de gemeente Staphorst dit jaar ook van de partij. Want topsport verdient aandacht! Goed voorbeeld doet volgen en het enthousiasme voor sport werkt, want bewegen is belangrijk.

Online evenement, toegankelijk voor iedereen

Vanwege de coronamaatregelen zal de sportersavond dit jaar online plaatsvinden en is de avond voor iedereen online toegankelijk. Wilt u deze avond online bijwonen? Dan kan dat! Meld u aan via [email protected]. Na aanmelding ontvangt u een link naar de livestream van deze avond. Meer informatie vindt u op www.sebstaphorst.nl.

- Advertisment -

Meest Populair