20.7 C
Staphorst
dinsdag 6 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsWekelijkse Corona Update 13 januari - Laat je testen, ook bij milde...

Wekelijkse Corona Update 13 januari – Laat je testen, ook bij milde klachten.

We blijven met z’n allen in lockdown. Dat is nodig om het aantal besmettingen verder te laten dalen. Houd je dus aan de maatregelen, ook thuis. De meeste besmettingen vinden namelijk plaats in de privésituatie. Ook je familie, vrienden of collega’s kunnen je onbewust besmetten!

We zien dat veel minder mensen zich laten testen. De vraag naar testen daalt terwijl er genoeg ruimte is. Het advies blijft: laat je testen bij klachten, ook al zijn de klachten heel mild. Het zoveel mogelijk laten testen is cruciaal in de bestrijding tegen het virus.

Blijf volhouden!

Besmettingen per dag gemeente Staphorst

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 1778 besmettingen geconstateerd, dat zijn 115 minder dan een week eerder. Gisteren waren er 265 besmettingen, dat zijn er 8 minder dan een week eerder.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zeer ernstig”.

Corona Actueel 13 januari 2021

Besmettingen per dag VR IJsselland

- Advertisment -

Meest Populair