21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsWekelijkse Corona Update – 6 januari – Het vaccineren is eindelijk gestart

Wekelijkse Corona Update – 6 januari – Het vaccineren is eindelijk gestart

Naar dit bijzondere moment hebben we allemaal uitgekeken. We zijn nu echt begonnen met het vaccineren. Er staan ons zeker nog een paar spannende maanden te wachten, maar het begin van het einde van de crisis is gemaakt. Wij beseffen ons dat we er nog lang niet zijn. De cijfers zijn nog steeds veel te hoog. Daarom is het heel belangrijk dat we ons allemaal aan de maatregelen houden. We kunnen het alleen samen. Houd vol!

Besmettingen per dag gemeente Staphorst

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 1893 besmettingen geconstateerd, dat zijn 317 minder dan een week eerder. Gisteren waren er 273 besmettingen, dat zijn er 37 minder dan een week eerder.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zeer ernstig”.

Besmettingen per dag VR IJsselland

- Advertisment -

Meest Populair