23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsWekelijkse Corona Update 23 december: Houd je aan de maatregelen, ook tijdens...

Wekelijkse Corona Update 23 december: Houd je aan de maatregelen, ook tijdens kerst

De besmettingscijfers zijn nog steeds erg hoog en het aantal besmettingen per week blijft stijgen. Het is druk in de winkels die nog open zijn in aanloop naar kerst. Boodschappen doen? Wees voorbereid, ga alleen, maak gebruik van de ruime openingstijden en winkel zoveel mogelijk lokaal. Laten we elkaar de ruimte geven. Houd je aan de maatregelen, ook tijdens het kerstdiner. Zo vieren we veilig de feestdagen. Houd vol. We kunnen het alleen samen!

Besmettingen per dag gemeente Staphorst

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 2450 besmettingen geconstateerd, dat zijn 593 meer dan een week eerder. Gisteren waren er 322 besmettingen, dat zijn er 86 meer dan een week eerder.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zeer ernstig”.

Besmettingen per dag VR IJsselland

- Advertisment -

Meest Populair