21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsCorona actueel maandag 2 november 2020 - Houd vol

Corona actueel maandag 2 november 2020 – Houd vol

We zien dat de maatregelen effect hebben, want het aantal besmettingen lijken af te nemen. Maar dat betekent niet dat we er al zijn. Het zijn nog steeds veel te veel besmettingen en het aantal ziekenhuisopnames neemt toe. Het is een zware tijd, maar het is nu belangrijker dan ooit dat we ons allemaal aan de maatregelen houden. Dit is tenslotte de enige manier om het virus onder controle te krijgen. Houd vol. Voor jezelf en voor elkaar!

{loadmoduleid 137}

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 1224 besmettingen geconstateerd, dat is 148 minder dan een week eerder. Vandaag zijn er 120 besmettingen, dat zijn er 103 minder dan afgelopen vrijdag.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zeer ernstig”.

Besmettingen per dag gemeente Staphorst

{loadmoduleid 168}

{loadmoduleid 137}

Besmettingen per dag VR IJsselland

{loadmoduleid 167}

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair