21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsCorona actueel maandag 26 oktober 2020 - Deze week is het erop...

Corona actueel maandag 26 oktober 2020 – Deze week is het erop of eronder

We zijn er nog niet. Het is lastig om zoveel mogelijk thuis te blijven en dat zien we terug in de cijfers. Nog steeds is er een stijgende lijn in de besmettingen. Het is noodzakelijk dat we ons allemaal aan de maatregelen houden. We moeten ons realiseren dat dit de enige manier is om het virus eronder te krijgen. Het is veelgevraagd, maar we moeten bezoeken uitstellen, even geen dagje uit gaan en echt afstand van elkaar houden! Samen moeten we de schouders eronder zetten en hard werken om een lockdown te voorkomen. Het komt echt op ons aan. Laten we dit samen volhouden.

{loadmoduleid 137}

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 1340 besmettingen geconstateerd, dat zijn er 187 meer dan een week eerder. Vandaag zijn er 259 besmettingen, dat zijn er 72 meer dan afgelopen vrijdag.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “ernstig”.

Besmettingen per dag gemeente Staphorst

{loadmoduleid 168}

{loadmoduleid 137}

Besmettingen per dag VR IJsselland

{loadmoduleid 167}

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair