21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsCorona actueel woensdag 14 oktober 2020

Corona actueel woensdag 14 oktober 2020

Laten we elkaar beschermen. Het coronavirus heeft teveel ruimte gekregen en daarom gaan wij nu over tot een gedeeltelijke lockdown. Alle maatregelen zijn genomen met 1 doel: beperken contactmomenten en reisbewegingen. Ontmoet elkaar dus zo min mogelijk, beperk de sociale contacten. De reguliere zorg wordt meer afgeschaald, ouderen worden ook in onze regio meer besmet: laten we in onze regio elkaar beschermen!

{loadmoduleid 137}

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 846 besmettingen geconstateerd, dat zijn er 77 meer dan een week eerder. Vandaag zijn er 125 besmettingen, dat zijn er 24 minder dan afgelopen maandag.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zorgelijk”.

Besmettingen per dag

{loadmoduleid 167}

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair