7 C
Staphorst
dinsdag 29 november 2022
No menu items!
HomeZakelijkNL leert door: Gratis ontwikkeladvies voor iedereen

NL leert door: Gratis ontwikkeladvies voor iedereen

Iedereen tussen de 18 en 67 jaar kan vanaf 1 augustus kosteloos een verkort loopbaantraject volgen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Dit zogenaamde ontwikkeladvies biedt iedereen de kans om met de eigen loopbaan aan de slag te gaan en na te denken over passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ook ZZP’ers en zelfstandig ondernemers mogen hiervan gebruik maken.

{loadmoduleid 137}

Het doel van het Ontwikkeladvies is om mensen in de gelegenheid te stellen zich te (her)oriënteren op de arbeidsmarkt en om hun kansen op de arbeidsmarkt te verhogen. Juist in deze tijd van crisis, die grote gevolgen heeft op de arbeidsmarkt, wordt duidelijk hoe belangrijk het is om bezig te zijn met je ontwikkeling en wendbaar te zijn op de arbeidsmarkt.

Er is subsidie beschikbaar voor maximaal 20.000 trajecten en is onderdeel van het crisisprogramma ‘NL leert door’.

Voor een gratis ontwikkeladvies in deze regio kan men terecht bij Alijn Muijsers. Zij is een Noloc erkend loopbaanprofessional en heeft een eigen coachlocatie in het buitengebied van Rouveen. 

{loadmoduleid 137}

De basis van een ontwikkeltraject is een verplichte arbeidsmarktscan & drie coachingsgesprekken. Bij Alijn wordt het traject bovendien kosteloos aangevuld met een beroepskeuzetest en toegang tot een zeer uitgebreide beroepen- & opleidingsdatabase.  De gesprekken zijn maatwerk en de volgende onderwerpen kunnen aan de orde komen:

  • Wat wil ik eigenlijk?
  • Welke baan past bij mij?
  • Welke opleiding past bij mij?
  • Waar liggen mijn talenten en kwaliteiten?
  • Hoe vind ik de juiste baan?
  • Hoe kan ik daarbij het internet gebruiken?
  • Hoe schrijf ik een goede sollicitatie-/motivatiebrief?

Voor meer informatie en/of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek bel naar (06) 13 43 38 38 of mail naar [email protected].

{loadmoduleid 137}

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisment -

Meest Populair