23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsMaatregelen Zwarte Dennen verlengd; parkeerverbod Vijverweg

Maatregelen Zwarte Dennen verlengd; parkeerverbod Vijverweg

De gemeente Staphorst, Staatsbosbeheer en de Politie Staphorst roepen bezoekers van natuurgebied De Zwarte Dennen op om niet met de auto te komen. Om onveilige situaties te voorkomen geldt er de komende weken een parkeerverbod langs de Vijverweg. Ook vragen de instanties bezoekers van de Zwarte Dennen op om zich goed aan de coronaregels te houden.

In het verleden kwam het voor dat er in beide bermen langs de Vijverweg werd geparkeerd. Daarmee ontstaat een onveilige situatie doordat de hulpdiensten er niet meer door kunnen. Daarom plaatste de gemeente borden ‘Verboden te Parkeren’ langs de Vijverweg. Het advies is: kom op de fiets. Parkeren in de berm langs de Vijverweg en de aanliggende zandpaden is niet toegestaan. Fietsen en wandelen blijft mogelijk in het bosgebied.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair