23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsGeertrui van SWS op pensioen-tournee

Geertrui van SWS op pensioen-tournee

Op donderdag 9 juli ging Geertrui op pensioen-tournee in een gele kever met chauffeur Roelof de Weerd vanaf haar huis naar wijkcentrum de Poele in IJhorst, het Dienstencentrum in Staphorst en de Buurtstee in Rouveen. Langs de route stonden veel vrijwilligers klaar om Geertrui te groeten en een bloem te overhandigen. Zo kon zij toch iedereen even kort treffen en zien. In de Museumsteeg stonden de chauffeurs van Tafeltje Dekje op de route om Geertrui te ontmoeten.

De bloemen werden op een creatieve manier verzameld in een paraplu aan een stok. Aan het einde van de ochtend waren er twee prachtige bossen bloemen ontstaan.

{loadmoduleid 137}

Het is al weer 3 jaar geleden dat Geertrui Balkenende aan het werk ging bij Stichting Welzijn Staphorst als welzijnswerker. Op de 3 locaties in Staphorst, IJhorst en Rouveen heeft zij zich enorm ingezet voor de lokale activiteiten voor de deelnemers en inwoners van de gemeente Staphorst.

Ook Geertrui had zelf de afgelopen niet stil gezeten en had voor iedere vrijwilliger van SWS een stenen kei gestipt met stipwerk en sprak hierbij de boodschap uit: “Jij bent een unieke kei in wie je bent en wat je doet”.

Vanaf 1 juni is opvolgster Ada Korterink door Geertrui ingewerkt en is er kennis gemaakt met alle betrokkenen.

Stichting Welzijn Staphorst is er voor alle inwoners van 24 jaar en ouder in Staphorst. Zie ook: www.sws-staphorst.nl.

{loadmoduleid 137}

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisment -

Meest Populair