21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeVideo'sVijf vaten met onbekende inhoud aangetroffen in Staphorster bos

Vijf vaten met onbekende inhoud aangetroffen in Staphorster bos

Aan de Kievitshaarweg in Staphorst zijn dinsdagavond vijf vaten van 200 liter met een zurig geurende inhoud in het bosgebied aangetroffen. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de exacte inhoud van deze vaten. Vanzelfsprekend horen deze vaten niet thuis in het bos. De vaten zijn gedumpt vlak langs de mountainbike route van het Staphorster bos. De politie vraagt mountainbikers (en natuurlijk andere getuigen) of ze tussen 18:30-19:45 iets bijzonders hebben gezien rondom de Kievitshaarweg. De omgeving is groot afgezet en de brandweer was ter plaatse. Ook de adviseur gevaarlijke stoffen was aanwezig om de vaten te onderzoeken. Het is nog onbekend om wat voor stof het gaat.

Heeft u tips of iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

{loadmoduleid 137}

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair