21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsVogelhuisje met stipwerk om processierups tegen te gaan

Vogelhuisje met stipwerk om processierups tegen te gaan

Met een eigen gestipte vogelhuisje doe je iets aan de bestrijding van de processierups. Neem deel aan de workshop van SWS op de vaste crea-middag van donderdag 12 en 26 maart. Onder leiding van Ilona Compagner-Figeland zal er gestipt gaan worden met stipwerk op houten vogelhuisjes. Voor al het materiaal wordt gezorgd.

Stichting Welzijn (SWS) organiseert al langer workshops en is dit jaar begonnen met 2 middagen per workshop. Vanaf 24 jaar zijn inwoners van de gemeente Staphorst welkom en het is ook geschikt voor beginners.

{loadmoduleid 137}

De middag begint om 14:00 uur in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1.

De kosten bedragen € 5,00 of 2 SWS-strippen per keer, per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden is noodzakelijk en kan t/m 11 maart via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail: [email protected].

Let op! Met maximaal 20 deelnemers is deze workshop vol!

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisment -

Meest Populair