23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsBingo op 2 plaatsen

Bingo op 2 plaatsen

Op woensdagmiddag 18 maart is er op 2 plaatsen gelegenheid om het gezellige spel Bingo, namelijk in de Buurtstee in Rouveen en in het Dienstencentrum in Staphorst. Beide worden georganiseerd door vrijwilligers van Stichting Welzijn Staphorst (SWS).

{loadmoduleid 137}

Iedereen boven de 24 jaar is van harte welkom. Er zijn leuke prijzen te winnen. Er wordt een klein bedrag voor deelname gevraagd. Koffie/thee zit bij de prijs in. Aanmelden vooraf is niet nodig. In Staphorst is het in het Dienstencentrum, Berkenlaan 1 te Staphorst van 14.00 – 16.00 uur. En in Rouveen is het in de Buurtstee, Seringenhof 2. Voor vervoer kan gebruik worden gemaakt van Automaatje. Bel dan 2 dagen van tevoren naar: 06 – 518 008 55. Meer info via www.sws-staphorst.nl.

- Advertisment -

Meest Populair