31.5 C
Staphorst
vrijdag 12 augustus 2022
No menu items!
HomeNieuwsVogelhuisje met stipwerk

Vogelhuisje met stipwerk

De mooiste vogelhuisjes van de regio zullen worden gemaakt bij de workshop van SWS op de vaste crea-middag van donderdag 12 en 26 maart. Onder leiding van Ilona Compagner-Figeland zal er gestipt gaan worden met stipwerk op houten vogelhuisjes. Voor al het materiaal wordt gezorgd.

Stichting Welzijn (SWS) organiseert al langer workshops en is dit jaar begonnen met 2 middagen per workshop. Vanaf 24 jaar zijn inwoners van de gemeente Staphorst welkom en het is ook geschikt voor beginners.

{loadmoduleid 137}

De middag begint om 14:00 uur in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1.

De kosten bedragen € 5,00 of 2 SWS-strippen per keer, per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden is noodzakelijk en kan t/m 8 maart via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail: [email protected].

Let op! Met maximaal 20 deelnemers is deze workshop vol!

- Advertisment -

Meest Populair