23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsVogelhuisje met stipwerk

Vogelhuisje met stipwerk

De mooiste vogelhuisjes van de regio zullen worden gemaakt bij de workshop van SWS op de vaste crea-middag van donderdag 12 en 26 maart. Onder leiding van Ilona Compagner-Figeland zal er gestipt gaan worden met stipwerk op houten vogelhuisjes. Voor al het materiaal wordt gezorgd.

Stichting Welzijn (SWS) organiseert al langer workshops en is dit jaar begonnen met 2 middagen per workshop. Vanaf 24 jaar zijn inwoners van de gemeente Staphorst welkom en het is ook geschikt voor beginners.

{loadmoduleid 137}

De middag begint om 14:00 uur in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1.

De kosten bedragen € 5,00 of 2 SWS-strippen per keer, per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden is noodzakelijk en kan t/m 8 maart via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail: [email protected].

Let op! Met maximaal 20 deelnemers is deze workshop vol!

- Advertisment -

Meest Populair