21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsOpen huis bij Buurtstee en Bieb

Open huis bij Buurtstee en Bieb

Kom gezellig buurten in Rouveen bij de Buurtstee en de Bieb tijdens het Open Huis op zaterdag 25 januari tussen 10:00 en 13:30 uur.
Onlangs is de bibliotheek in Rouveen gestart op de nieuwe locatie en wil graag laten zien wat ze bieden. Naast het lenen van boeken is er ook ruimte om een tijdschrift of boek te lezen of te studeren. 

{loadmoduleid 137}

Kom de sfeer proeven en ontdekken dat Buurtstee en Bieb samen een centrale plaats van ontmoeting, de dorpskamer, het buurthuis van Rouveen willen zijn. De ruimte van de Buurtstee heeft een gezellige zithoek en een ruime koffietafel met comfortabele stoelen en een prachtige keuken. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen buurten en kennis te maken met de leuke mensen en activiteiten. Welkom op de Seringenhof 2 te Rouveen.

Meer info: www.sws-staphorst.nl  of via telefoon: 0522 – 465143 en website bibliotheek www.bibliotheekstaphorst.nl of telefoon 0522 – 462044.

- Advertisment -

Meest Populair