21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsJaarwisseling 2019-2020

Jaarwisseling 2019-2020

Carbid schieten

0p 31 december tussen 10.00 en 17.00 uur is carbid schieten toegestaan in een weiland of op open veld. Gebruik een bus of vat van maximaal 90 liter. De Bewust Oplettende Carbid Knaller (BOCK) gebruikt een bal en geen deksel. En een echte BOCK zet doppen op!

{loadmoduleid 137}

Vuurtje?

Vuur stoken is toegestaan in de daarvoor bestemde containerbakken op de rotonde in Staphorst de JOP locatie in IJhorst en in het centrum van Rouveen. Gebruik hiervoor alleen schoon hout. Gebruik geen chemische middelen om het vuur aan te wakkeren.

Vuurwerk

Vuurwerk afsteken is levensgevaarlijk! Wil je toch (legaal) vuurwerk afsteken? Dit mag tussen 31 december 18.00 uur en 1 januari 02.00 uur. Steek nooit vuurwerk af dichtbij kinderen, ouderen, dieren en rieten daken!

Alcohol

Glazen en flessen laten we binnen en alcohol drinken op straat is niet toegestaan.

En …

Geef hulpverleners de ruimte en gelegenheid om hun werk te doen. Samen houden we het dorp netjes!

- Advertisment -

Meest Populair