23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeSportHet 1e seniorenteam, het 2e en 3e tafeltennisjeugdteam gehuldigd

Het 1e seniorenteam, het 2e en 3e tafeltennisjeugdteam gehuldigd

Het 1e seniorenteam, het 2e en 3e jeugd tafeltennisteam van de Tafeltennisvereniging Staphorst zijn in de najaarscompetitie 2019 kampioen geworden in de afdeling Oost. Het 1e seniorenteam van sponsor Kapsalon Dick Heukeroth / Knipp en Ko werd kampioen in de 3e klasse afdeling Oost. Ook twee van de vier jeugdteams werden kampioen, het 2e jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen in de 2e klasse en het 3e jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman in de 3e klasse.

Ook de overige teams hebben zich in hun klasse prima staande gehouden.

{loadmoduleid 137}

Het 1e seniorenteam bestaande uit Hans Righolt, Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Jan Supèr werd met 4 punten voorsprong kampioen. Het 2e jeugdteam, bestaande uit Robert Compagner, Henrico Slager en Job Diepenbroek gingen recht op hun doel af, het team had maar liefst 15 punten voorsprong op de tweede en kon het kampioenschap gevierd worden.

Ook het 3e jeugdteam, bestaande uit Mark Mussche, Jaron Mussche en Hermen Talen deden ook goede zaken in de 3e klasse. Met 12 punten voorsprong op de tweede werden zij kampioen.

Maandagavond 9 december werden de teams in het bijzijn van enkele ouders door voorzitter Anita Krale geroemd om hun prestaties.

- Advertisment -

Meest Populair