20.7 C
Staphorst
dinsdag 6 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsWinnaar Vrijwilligerspluim 2019 bekend

Winnaar Vrijwilligerspluim 2019 bekend

De inwoners van Staphorst hebben onlangs massaal gestemd op de 6 genomineerde organisaties en het aantal stemmen lag behoorlijk dicht bij elkaar. De onafhankelijke jury heeft op basis van deze stemmen en de ingebrachte motivaties een keuze gemaakt. De jury bestaat dit jaar uit wethouder Alwin Mussche, Sportraadslid Herman Hempen, Henk Korterink vanuit diaconaal Platform en Jongerenraadslid Susan Hokse.

{loadmoduleid 137}

Zaterdagochtend 7 december, de dag van de Vrijwilliger, werd de Vrijwilligerspluim 2019 uitgereikt aan Museum Staphorst. Het bestuur van het museum Staphorst was blij verrast met deze waardering! De dank gaat uit naar alle vrijwilligers die het Culturele hart van Staphorst draaiende houden!

De waardering voor het vrijwilligerswerk bij Museum Staphorst is uitgedrukt in een oorkonde met de tekst:

Als blijk van waardering voor de grote inzet en betrokkenheid als vrijwilligers ten behoeve van de lokale samenwerking in de Gemeente Staphorst.

Daarnaast is er een cheque van € 500,00 uitgereikt te besteden aan de activiteiten van Museum Staphorst.

- Advertisment -

Meest Populair