21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeSportHet 1e senioren tafeltennisteam nu ook kampioen

Het 1e senioren tafeltennisteam nu ook kampioen

Het 1ste Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond in Wezep tegen het 4de team van Wezep. Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hans Righolt konden in deze laatste wedstrijd kampioen worden in de 3e klasse. Qua stand in de poule moest het niet zo moeilijk worden om de benodigde punten binnen te hengelen. Maar Wezep gaf zich niet zomaar gewonnen, want na acht partijen was de stand gelijk. (4-4) Albert kwam uit op één winstpunt, Sibrand en Hans wisten elk twee winstpunten te behalen. De Staphorster seniorspelers waren niet opgewassen tegen het Wezeper jeugdtalent Annerieke Plette. Eindstand 4-5 voor Staphorst 1, wat genoeg was voor het kampioenschap.

Het 2de Staphorster senioren tafeltennisteam speelde donderdagavond uit tegen het 1e team van Hasselt.

Gerard de Boer, Bert Muler en Nico Drost hebben het Hasselt behoorlijk lastig gemaakt.

Bert en Nico waren met twee gewonnen enkelpartijen het meest succesvol, hoewel een derde punt er in had gezeten. Gerard won zijn derde enkelpartij in de competitie. Eindstand 4-5 voor Staphorst 2.

{loadmoduleid 137}

Het 1ste Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdagmiddag uit tegen het 2de team van Kampenion uit Kampen. Roderick van Arnhem, Hermen van Arnhem en Lucas Diepenbroek kregen het weer flink te verduren. Lucas wist geen punten te scoren. Ook Roderick en Hermen hadden het ook erg moeilijk, Rodercik scoorde twee en Hermen eenmaal. Het dubbel werd in de vijfde game beslist, helaas zonder punt. Eindstand 7-3 voor Kampenion 2.

Het 2de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdag uit tegen het 1e team van GTC uit Genemuiden. Job Diepenbroek, Robert Compagner en Henrico Slager moesten alle zeilen bijzetten. De spanning was om te snijden, ook hier werd om en om gescoord. Na 8 partijen was het hier ook 4-4, maar in de laatste twee partijen trok Staphorst 2 de winst naar zich toe. Job en Robert scoorden elk twee punten, Henrico één punt. Voor Job en Henrico was het dubbel een eenvoudige klus, mede hierdoor kon Staphorst 2 met een kampioensgevoel met 4-6 winst huiswaarts keren.

Het 3de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman moest zaterdag uit spelen tegen het 5de team van De Veluwe uit Apeldoorn. Jaron Mussche, Mark Mussche en Hermen Talen, reeds kampioen in de derde klasse hebben zich geweldig gemanifesteerd. Jaron en Mark lieten er geen gras over groeien, zij wonnen alle drie enkelpartijen en ook samen het dubbel. Ook Hermen ging voortvarend in deze wedstrijd, twee winstpunten veroverde hij in het enkel. Eindstand 1-9 voor Staphorst 3.

Het 4de Staphorster jeugdteam speelde afgelopen zaterdagmiddag uit tegen het 4e team van Kampenion uit Kampen. Edward Kruidhof, Bert Jan Krale en Jennieke Krale hebben zich prima staande gehouden in de 5e klasse. Alle drie spelers van het 4e team maken telkens weer progressie. Bert Jan en Jennieke  sleepten er elk één winstpunt uit. Edward deed er een schepje bovenop, met twee winstpunten “in the pocket” scoorde hij het 4e punt voor Staphorst 4. Eindstand 6-4-voor Kampenion 4.

- Advertisment -

Meest Populair