23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeSportDe Prestaties van TTV Staphorst van deze week

De Prestaties van TTV Staphorst van deze week

Zowel het 2de als het 3de Staphorster jeugd tafeltennisteam is afgelopen zaterdag in hun klasse kampioen geworden in de najaarscompetitie 2019 van de afdeling Oost. Met nog één wedstrijd te spelen staan beide teams in respetievelijk de tweede en derde klasse met een riante voorsprong aan kop.

Het 1ste Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag uit tegen het 2de team van Smash ’70 uit Hattem. Hester de Boer, Lucas Diepenbroek en Hermen van Arnhem kregen het flink te verduren, hun inspanningen tegen de koploper in hun poule werden niet beloond. Hester en Lucas kregen geen voet aan de grond, alle drie enkelpartijen gingen verloren. Hermen was het enige lichtpuntje en scoorde één punt in het enkel. Hermen en Lucas wonnen ook het dubbel. Eindstand 8-2 voor Smash ’70 2.

{loadmoduleid 137}

Het 2de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdag ook tegen een jeugdteam uit Hattem, het 3de team van Smash’70. Henrico Slager, Robert Compagner en Job Diepenbroek zaten heel goed in de wedstrijd, maar kregen niet wat ze verdienden. Henrico wist twee winstpunten te behalen en Job moest zich tevreden stellen met één winstpunt. Robert viel deze keer de eer te beurt om drie enkelpartijen op karakter in winst om te zetten. Het dubbel won Staphorst 2 ook, Robert en Job tekenden ervoor.

Eindstand 3-7 voor Staphorst 2 en kampioen in de 2de klasse.

Het 3de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman kreeg zaterdag het 4de team van Smash uit Hattem op bezoek. Jaron Mussche, Mark Mussche en Hermen Talen konden weer rekenen op geduchte tegenstand. Het was dit keer Jaron en ook Mark die vanwege de zenuwen een puntje lieten schieten.

Met elk twee winstpunten moesten ze het doen. Hermen zat goed in de wedstrijd en won één enkelpartij. In het dubbel waren Jaron en Mark heer en meester. Eindstand 6-4 voor Staphorst 3 en dus kampioen in de 3de klasse.

Het 4de Staphorster jeugdteam speelde zaterdagmorgen uit tegen het 5de team van Smash ’70 uit Hattem. Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Edward Kruidhof gaven hun tegenstanders goed partij. Helaas slaagde Jonathan er niet in om een punt te veroveren. Bert Jan en Edward wisten de schade beperkt te houden door elk twee enkelpartijen in winst om te zetten. Helaas ging het dubbel de mist in. Eindstand 6-4 voor Smash ’70 5.

Het 1ste Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde maandag avond in hun uitwedstrijd tegen het 2de team van De Spinners uit Emst. Voor Hans Righolt, Albert Kuiper en Sibrand Hassing was het een belangrijke wedstrijd, want samen met De Spinners staan ze samen op kop in de poule. Met Albert één, Sibrand twee en Hans drie gewonnen enkelpartijen stevende het team op een 7-2 winst af. Met nog één wedstrijd te gaan is het kampioenschap in de derde klasse in zicht.

Het 2de Staphorster senioren tafeltennisteam speelden maandagavond thuis tegen het 3e team van Wijhe. Nico Drost, Bert Mulder en Gerard de Boer moesten alle zeilen bijzetten om Wijhe goed tegenstand te bieden. Met Nico twee winstpunten en Bert één winstpunt, daar moest het team het ermee doen. Gerard scoorde niet. Eindstand 3-6 voor Wijhe 3.

- Advertisment -

Meest Populair