22 C
Staphorst
dinsdag 6 juni 2023
No menu items!
HomeSportDe Prestaties van TTV Staphorst van de afgelopen week

De Prestaties van TTV Staphorst van de afgelopen week

Twee jeugdleden van de tafeltennisvereniging Staphorst deden afgelopen weekend mee aan het jeugd ranglijsttoernooi in Tilburg.

Robert Compagner, uitkomend bij de “jongens kadetten” won op één wedstrijd na alle wedstrijden in zijn poule. Robert kreeg het in de volgende ronde meer tegenstand, tegen Jordy Oudt van TTV Stede Broec strandde zijn avontuur in de kwart finale.

{loadmoduleid 137}

Hermen van Arnhem heeft bij de “jongens junioren” in zijn poule maar liefst alle wedstrijden gewonnen. Met deze puike prestatie ging hij door naar de volgende ronde. Helaas ging Hermen in een spannend duel tegen Max Hartemink van Alexandria ’66 in de vijfde game onderuit. Ook voor hem was het helaas einde oefening. Al met al toch weer een leerzaam toernooi voor beide Staphorster tafeltennissers.

Foto: Johan van Arnhem

- Advertisment -

Meest Populair