23.2 C
Staphorst
woensdag 7 juni 2023
No menu items!
HomeSportDe tafeltennisteams weren zich goed

De tafeltennisteams weren zich goed

Het 1ste Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag thuis tegen het 1ste team van De Brug uit Apeldoorn. Lucas Diepenbroek, Hester de Boer en Roderick van Arnhem hadden hun handen vol, om en om werden de punten gescoord. Lucas en Hester bleven steken op elk één winstpunt. Roderick liet er geen twijfel over bestaan en won alle drie enkelpartijen. Het dubbel ging niet zoals gewenst, Lucas en Hester verloren deze in drie games. Eindstand 5-5.

Het 2de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdagmorgen thuis tegen 1ste team van NTC Leogang uit Nunspeet. Job Diepenbroek, Robert Compagner en Henrico Slager zetten hun beste been voor om goed voor de dag te komen. Het ging niet zomaar, want de tegenstanders lieten ook zien dat ze kunnen tafeltennissen. Job en Robert waren elk goed voor één punt, Henrico wist twee punten in de wacht te slepen. Job en Robert wonnen op het nippertje het dubbel. Eindstand 5-5.

{loadmoduleid 137}

Het 3de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde zaterdagmorgen ook tegen een team uit Nunspeet, het 2de team van NTC Leogang. Jaron Mussche, Mark Mussche en Hermen Talen wonden er geen doekjes om en stoomden af op een grote overwinning. Hermen kon net niet voorkomen dat hij een puntje prijs moest geven. Jaron en Mark lieten er wederom geen gras over groeien en wonnen alle enkelpartijen en samen ook de dubbel. Eindstand 9-1 voor Staphorst 3.

Het 4de Staphorster jeugdteam speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 3de van De Brug uit Apeldoorn. Edward Kruidhof, Jonathan Drost en Jennieke Krale moesten tegen twee tegenstanders deze klus zien te klaren. Het team stond dus voor aanvang met 3-0 voor. Helaas konden Edward, Jonathan en Jennieke hun tegenstanders niet de baas, wel zaten zij dicht bij een succesje. Eindstand 3-7 voor De Brug 3.

Het 1ste Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde maandagavond thuis tegen het 7de team van Swift uit Deventer. Hans Righolt, Albert Kuiper en Sibrand Hassing wilden hun koppositie behouden, maar liepen door onfortuinlijk verlies van Albert (1x) en Sibrand (1x) twee punten mis. Hans won alle drie enkelpartijen. Eindstand 7-2 voor Staphorst 1.

Het 2de Staphorster senioren tafeltennisteam kreeg maandagavond het 9de team van Smash uit Hattem op bezoek. Bert Mulder, Gerard de Boer en Nico Drost wilden goed voor de dag te komen. Bert wist op het beslissende moment niet altijd wist te scoren, hij bleef steken op één winstpunt. Gerard deed ook zijn uiterste best, maar kon geen potten breken. Nico moest zijn 100% laten schieten, maar won wel twee winstpunten voor Staphorst 2. Eindstand 3-6 voor Smash 9.

- Advertisment -

Meest Populair