21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsTafeltennisvereniging Staphorst houdt weer hun jaarlijkse Banketstavenactie

Tafeltennisvereniging Staphorst houdt weer hun jaarlijkse Banketstavenactie

Eén dezer dagen kunt u leden van de Tafeltennisvereniging Staphorst aan de deur treffen voor de jaarlijks terugkerende “Banketstavenactie”.

De focus ligt op de dorpskernen in Staphorst en Rouveen. De senior en jeugdleden hopen in deze periode, zo mogelijk overdag (herfstvakantie) dan wel vanaf plm. 18.00 uur hun banketstaven te verkopen. Ook kan er op zaterdagmorgen vanaf plm.  9.30 uur gevent worden.

{loadmoduleid 137}

Er zitten een aantal dagen tussen dat er niet gevent wordt vanwege de lopende najaarscompetitie. De Tafeltennisvereniging Staphorst is een kleine gezellige, maar zeer actieve vereniging die uw steun goed kan gebruiken. Zie ook www.ttv-staphorst.nl.

- Advertisment -

Meest Populair