21.1 C
Staphorst
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeSportDe Prestaties van TTV Staphorst van deze week

De Prestaties van TTV Staphorst van deze week

Het 1ste Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko ging donderdagavond uit tegen het 6de team van Heino. Hans Righolt, Albert Kuiper en Sibrand Hassing waren na de nederlaag van de vorige ontmoeting gebrand op revanche. Hans Righolt sloeg even de plank mis bij zijn eerste partij en ging in zijn laatste partij ook onderuit. Albert begon met twee maal winst, ook zijn laatste partij ging in rook op. Sibrand kreeg ook geduchte tegenstand, maar wist alle enkelpartijen in winst om te zetten. Eindstand 3-6 voor Staphorst 1.

Het 2de Staphorster senioren tafeltennisteam moest zich vrijdagavond in Heino waarmaken tegen het 11de team van Heino. Doordat Nico Drost niet op tijd terug kon zijn uit Maleisië, moesten Anita Krale en Bert Mulder deze klus tegen de koploper in de poule tot een goed einde zien te brengen. Dat lukte wonderwel, Bert scoorde één winstpunt en Anita deed er een schepje bovenop door twee tegenstander in de luren te leggen. Eindstand 6-3 voor Heino 11.

Het 1ste Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag uit tegen het 1e team van De Toekomst uit Lochem. Roderick van Arnhem, Hermen van Arnhem en Hester de Boer begonnen sterk aan deze spannende ontmoeting. Hermen en Roderick lieten zich niet van de wijs brengen en wonnen alle enkelpartijen. Hester had moeite met haar tegenstanders, zij had wel een puntje verdiend maar ging strijdend ten onder. Ook wonnen Hermen en Roderick het dubbel. Eindstand 3-7 voor Staphorst 1.

{loadmoduleid 137}

Het 2de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdagmorgen uit tegen het 1ste team van TT Zwolle. Henrico Slager, Robert Compagner en Job Diepenbroek moesten zich weer waarmaken om hun koppositie in de 2e klasse te evenaren. Het werd een gelijkopgaande strijd waarbij van beide kanten geen punten cadeau werden gegeven. Het Staphorster trio won elk twee enkelpartijen. Henrico en Robert verloren helaas het dubbel in de vijfde game. Eindstand 4-6 voor Staphorst 2.

Het 3de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde uit tegen het 1ste team van Dronten. Mark Mussche, Jaron Mussche en Hermen Talen begonnen de wedstrijd met een 0-3 voorsprong omdat Dronten 1 met twee spelers op kwam dagen. Maar zij wonden er geen doekjes om. Mark en Jaron wonnen beide enkelpartijen, Hermen veroverde één winstpunt. In het dubbel waren Mark en Jaron ook heer en meester. Eindstand 1-9 voor Staphorst 3.

Het 4de Staphorster jeugdteam speelde afgelopen week twee wedstrijden. Maandagavond speelden Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Edward Kruidhof thuis tegen het 4de team van Kampenion uit Kampen. Jonathan en Edward scoorden elk één winstpunt en Bert Jan twee winstpunten. Jonathan en Bert Jan verloren onnodig het dubbel. Eindstand 4-6 voor Kampenion 4.

Zaterdagmorgen moest het 4de jeugdteam weer een de bak, nu uit tegen het 3de team van TT Zwolle. Edward Kruidhof, Bert Krale en Jennieke Krale zaten goed in de wedstrijd. Edward, Bert Jan en Jennieke wisten zich goed te weren, Bert Jan was weer goed voor twee winstpunten, Edward en Jennieke sleepten elk één winstpunt uit het vuur. Ook werd het dubbel gewonnen door Edward en Bert Jan. Eindstand 5-5.

- Advertisment -

Meest Populair