22 C
Staphorst
dinsdag 6 juni 2023
No menu items!
HomeSportDe Prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week

De Prestaties van Loopgroep AG’85 van deze week

De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij enkele wedstrijden actief.

Bij de Stadshagenrun in  Zwolle liep Henk Slager de 10 kilometer in een tijd van 35.15 minuten. Karlo Hoeve liep 38.24, Ronnie Krul 43.17 minuten en Rianne Niewold werd met 44.50 tweede bij de Vrouwen senioren. Germien Krul verbeterde haar persoonlijk record met 26 seconden tot een tijd van 44.56 en Heleen de Boer een tijd van 49.24 minuten.

De vijfde Vechtdal Cross Competitie is van start gegaan met de Oldemeijercross in Hardenberg. Bij de korte cross over 6 kilometer liep Michiel Veldman een tijd van 22.53 minuten. Nico Swart kwam tot een tijd van 47.09 minuten. Bij de lange cross over 9 kilometer liep Bert de Boer een tijd van 34.22 minuten. De Boer is lange tijd afwezig geweest wegens blessures en liep bij zijn eerste wedstrijd sinds anderhalf jaar gelijk naar het podium. Hij behaalde de tweede prijs bij de mannen Senioren. Bennie Akkerman liep een tijd van 41.03 minuten. Gerda Akkerman won met een tijd van 48.49 minuten de eerste prijs bij de Vrouwen 50+.

{loadmoduleid 137}

De tweede wedstrijd van de Vechtdal Cross Competitie is de Zwarte Dennen Cross die op zaterdag 16 november in het Staphorster Staatsbos wordt georganiseerd.

Bij de Bilbao Night Marathon in het noorden van Spanje vond de start om 7 uur ’s avonds plaats. Door de regen en lage temperatuur werd het een zware wedstrijd. Henry Visscher liep de 42,195 in een tijd van 2.45.12 waarmee hij 8e werd in het totaalklassement en tweede in zijn categorie Mannen 35+. Met deze tijd verbeterde hij zijn persoonlijk record met 42 seconden.

- Advertisment -

Meest Populair