20.7 C
Staphorst
dinsdag 6 juni 2023
No menu items!
HomeSportDe Prestaties van TTV Staphorst van deze week

De Prestaties van TTV Staphorst van deze week

Het 1ste Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde maandagavond in de gymzaal aan de Burgemeester v.d. Walstraat tegen het 4de team van Wezep. Hans Righolt, Albert Kuiper en Sibrand Hassing kunnen zich goed meten in de bovenste regionen van de poule en speelden ook deze keer een sterke wedstrijd. Na vier partijen stond de tussenstand op 4-0. In de twee partijen hierna kwam er een kleine kink in de kabel en bracht Wezep de tussenstand terug op 4-2. Daarna ging Staphorst 1 regelrecht op de overwinning af. Albert scoorde in alle drie enkelpartijen een “volle bak”, Hans en Sibrand wonnen er elk twee. Eindstand 7-2 voor Staphorst 1.

Het 2de Staphorster senioren tafeltennisteam speelde maandagavond thuis tegen het 1e team van Hasselt, die Bert Mulder, Anita Krale en Gerard de Boer het behoorlijk lastig maakten. Hasselt 1 bleek een taaie tegenstander met meer verdedigende dan aanvallende kwaliteiten. Daar hadden Bert, Anita en Gerard geen duidelijk antwoordt op. Bert was met twee gewonnen enkelpartijen het meest succesvol, hoewel hij het tweede punt in de schoot geworpen kreeg doordat zijn tegenstander na de tweede game zich niet goed voelde en opgaf. Gerard won zijn eerste enkelpartij in de competitie. Anita kwam niet echt in haar spel, door het verdedigende spel van haar tegenstanders liep zij meerdere malen in de val. Zij kon helaas haar derde partij niet spelen doordat haar tegenstander niet voldoende hersteld was. Wel ging het punt naar het Staphorster team. Eindstand 4-5 voor Hasselt 1.

{loadmoduleid 133}

Het 1ste Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag thuis tegen het 2de team van Kampenion uit Kampen. Lucas Diepenbroek, Hermen van Arnhem en Hester de Boer kregen het weer flink te verduren, maar doen het prima in de hoofdklasse. Lucas en Hester konden elk één enkelpartij in winst omzetten, helaas werden zij in hun dubbel afgetroefd. Hermen zat goed in de wedstrijd en won alle drie enkelpartijen. Eindstand 5-5.

Het 2de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdag tegen het 1e team van GTC uit Genemuiden. Robert Compagner, Henrico Slager en Job Diepenbroek gingen voortvarend van start, na vier partijen was het 4-0. De punten daarna werden verdeeld. Job was ditmaal spekkoper met drie gewonnen enkelpartijen. Robert ging bij één partij in de vijfde game onderuit, hij scoorde daarnaast twee winstpunten. Henrico had moeite met zijn tegenstander en won één enkelpartij. Eindstand 7-3 voor Staphorst 2.

Het 3de Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman moest zaterdag tegen het 5de team van De Veluwe uit Apeldoorn. Jaron Mussche, Mark Mussche en Hermen Talen doen het geweldig in de derde klasse. Jaron en Mark lieten er geen gras over groeien, zij wonnen alle drie enkelpartijen en ook samen het dubbel. Ook Hermen ging als een speer, twee winstpunten veroverde hij in het enkel. Eindstand 9-1 voor Staphorst 3.

Het 4de Staphorster jeugdteam speelt maandagavond 14 oktober thuis.

- Advertisment -

Meest Populair